Bahove Kapi

Libido

Namenjena je svima koji pate od manjka seksualne želje i seksualnog zadovoljstva ili se pak pribojavaju intimnog kontakta. Vraća želju i osećaj zdravog apetita u odnosu na seksualni čin.

Ljutnja

Namenjena onima koji se duži period nalaze u stanju ljutnje. Ova jedinstvena kombinacija će vam pomoći da osvestite i uklonite razloge koje vas čine ljutim. Pomaže vam da budete tolerantniji i pozitivniji prema drugima, bez obzira na njihove mane. Podstiče vašu velikodušnu prirodu u situacijama kada osećate ljubomoru, zavist ili sumnjičavost. Omogućava vam da sebe posmatrate sa više humora umesto da se predate osećanju krivice.

Depresija

Namenjena uklanjanju dubokih uzroka depresivnih raspoloženja. Radi na osećanju ljutnje, beznadja i konstantne tuge. Ublažava unutrašnji nemir i simptome hroničnog umora. Poboljšava koncentraciju i memoriju. Vraća ravnotežu. Donosi više radosti i optimizma u vaš život.

Hronični umor

Za sve one koji osećaju konstantnu mentalnu i fizičku iscrpljenost, pate od glavobolja, često su depresivni, razdražljivi, koji imaju nekvalitetan san a bude se umorniji. Ova kombinacija Bahovih kapi vraća usredsredjenost, revitalizuje organizam, pomaže vam da budete ponovo u svom centru.

Samopouzdanje

Ako se divite drugima a ne verujete da i vi možete postići iste rezultate. Ako ne verujete u svoj sud i stalno tražite potvrdu okoline; ako se osećate inferiorno i depresivno; ako se kolebate, odugovlačite, omalovažavate sebe – ova kombinacija predstavlja formulu za jačanje samopouzdanja i samopoštovanja kada vam je to najpotrebnije.

Strahovi i anksioznost

Kombinacija koja pomaže da se suočite sa suštinom svojih strahova i shvatite da se radi o lažnom doživljaju koji samo izgleda kao realni. Ova kombinacija radi na dubokim problemima koji izazivaju strah. Vraća vam smirenost i samopouzdanje, uklanja preosetljivost svih vrsta.

Antistres

Kombinacija kapi koje vam pomažu da ostanete mirni, hladni, centrirani i racionalni u stresnim situacijama. Omekšavaju udar šoka, tuge i straha. Uz pomoć ove kombinacije vi postajete svesni osnovnih problema koji su uzročnici stresa kod vas. Postajete tolerantniji, polazi vam za rukom da razmišljate na mirniji i uravnotežen način.

Intuicija i jasna vizija

Usmerite viziju, poletite sa njom. Izdignite se iznad situacije i sagledajte gde želite da stignete. Kombinacija pročišćava intuiciju i diže vas na frekvenciju čiste vizije.

RESCUE REMEDY – lek za prvu pomoć

Najpoznatiji medju Bahovim kapima. Fantastično deluje u svim naglo nastalim stresnim situacijama kada je preko potrebno ostati pribran. Amortizuje stanje šoka, straha i panike. Odlična podrška za prevazilaženje svih vrsta svakodnevnih kriza. Verni prijatelj u svakoj kućnoj apoteci.

Koncentracija i fokus

Kada vam je pažnja rasuta, misli lete a od vas se zahteva da obavite zadatak u odredjenom  roku. Kad osećate da panika nailazi ali i dalje odgađate. Kad vam samopouzdanje slabi, organizacija vam je manjkava i počinjete da gubite veru da ćete uopšte  uspeti. Ova kombinacija će uspostaviti unutrašnji mir i usmeriće vašu energiju i pažnju tamo gde je potrebno.

Emocionalna glad

Ako ne možete da se izborite sa naglo nastalom potrebom za određenom vrstom hrane. Ako nastavljate da jedete i nakon kompletnog  obroka. Ako unosite hranu automatski ili pak uopšte niste svesni da ste stavili nešto u usta. Ako potreba za hranom ne jenjava i kada ste siti. Jedete da biste se osećali bolje, a desi se suprotno – obuzme vas krivica i ljuti ste na sebe. Prekinite začarani krug, to nema veze sa stvarnom glađu. Vi žudite za drugom vrstom hrane, onom emocionalnom.