Hidrolat bugarske ruže

Prirodni eliksir, nosi energiju neprikosnovene kraljice cvetnog carstva – bugarske ruže (rosa damascena). Širi najvišu vibraciju ljubavi i radosti, vibraciju četvrte, srčane čakre. Isceljuje i oplemenjuje. Čisti telo, podmlađuje, topi negativne emocije, vraća nadu. Daruje spoljnom i unutrašnjom lepotom.

Koristi se kombinovano: spolja prskanjem po koži i rastvorom 5 ml u 1,5 l kvalitetne vode koja se popije u toku jednog dana.

Dileme više nema! Sve u Univerzumu treperi, vibrira, emituje svoju karakterističnu frekvenciju. Mi smo deo te sveprisutne pojave. Sakriven u svakoj našoj ćeliji, taj suptilni frekvencijski ples ostaje neprepoznat i daleko od naše svesti.

Već se zna da zdravo telo vibrira na višim frekvencijama, a da bolest nastaje kada se frekvencija spusti ispod određenog nivoa. I zato: telesno zdravlje zahteva podignut nivo vibracija čitavog organizma.

Na kojoj frekvenciji vibriramo?- pravo je pitanje za svakog.

Može li pojedinac svesno da podesi vlastite vibracije na viši nivou i na taj način aktivno kreira svoje zdravlje i dobar unutrašnji osećaj? Odgovor je – MOŽE.

ELIKSIRI VISOKIH VIBRACIJA su najprirodniji način za izlazak iz stanja niskog vibratornog nivoa.

U stresnim, užurbanim životnim okolnostima, eliksiri su one preko potrebne prečice i brza, prava rešenja da se dosegne viši energetski nivo